Sponzorji 


Prijava 
Išči 
RSS sindikacija 

GOM Player - nadomestek za BS Player

GOM Player - nadomestek za BS Player

Minili so časi, ko sem bil ponosen da prihajam iz države v kateri je skupina programerjev razvila odličen program BS Player.

Z verzijo 2.0 so namreč zasvinjali program z dodatno aplikacijo (WhenU), ki poskrbi da boste dnevno vsaj enkrat ponoreli zaradi pojavljajočih se oglasov. Slava vam fantje, samo oglasov pa nočemo.

Hvala bogu oz. bolje povedano gospodu Timu Berners Lee in kolegom za WWW preko katerega sem našel odličen nadomestek za BS Player. Ime mu je GOM Player.

Gre za brezplačen program, ki zna hitro predvajati raznorazne tipe datotek, podpira podnapise in ostale stvari, ki jih tudi zahtevnejši uporabniki od programa pričakujemo.

Do takrat torej, ko tudi vanj vgradijo oglaševalske mehanizme bo torej to moj "weapon of choice".


Spletna stran z izvorno novico

če pa hočete predvajalnik, ki predvaja vse (tudi fajle, ki jih bs player in ostali ne prebavljajo) potem si dobite VLC player...

Lenart, če BS player kupiš, potem problemov ni. Navsezadnje 30 $ ni tak dnar ...

@Davorin: predvidevam da si ga kupil? :) En tip na CNET Insiderju je v enkrat v kontekstu freeware programov rekel: "You my friend are wasting moneeey!" 30$ res ni nekaj brez česar ne bi mogel živet, si pa lahko za ta denar privoščim 12 laških in pogledam film v GOM playerju. Hehe :)

VLC playa res RULZ!!...

js mam pa bsplayer, pa nč oglasov še nism vidu...
mogoče sm ga nelegalno snel?ups....
a vam inpektorji po laptopih brskajo al kaj je panika?