Sponzorji 


Prijava 
Išči 
RSS sindikacija 

Fotografija

Photoshop na spletu brezplačen

Priljubljen program za obdelavo fotografij Photoshop je od danes dosegljiv na spletu brezplačno Ameriški proizvajalec programske opreme Adobe Systems je danes objavil spletno različico svojega ...

Shrani.si

Tukaj shranjujete slike, da potem lahko objavite želeno sliko na npr. forumu...

HP bo v prihodnosti ustavil proizvodnjo fotoaparatov

HP bo v prihodnosti ustavil proizvodnjo fotoaparatovPodjetje Hewlett-Packard tržno nikoli ni imelo pretiranega uspeha in tudi niso dosegli svojega zadanega cilja, da prodajo čimveč fotoaparatov in postanejo huda konkurenca podjetjom kot so Canon, ..

DSLR - NIKON 3D

Nikonov prvi fotoaparat formata FX omogoča, da tudi pri izrednih pogojih posnamete najboljše slike. Model D3 vsebuje visokoobčutljiv senzor CMOS z 12,1 megapiksla, ki se lahko pohvali z ...

Adobova Fotografska Orodja

Adobova Fotografska Orodjaa) Photoshop CS3 Program, namenjen za profesionalno obdelavo fotografij, v novi verziji omogoča pametne filtre, hitro selekcijo, orodja za robove, boljše procesiranje surove slike, povezljivost z .

Uber - spletni slideshow

Uber - spletni slideshowZa vse tiste, ki bi radi svoje slike delili z drugimi preko spleta v neki lični obliki, vam toplo priporočam zastonjski slideshow servis Uber.

Eva Svete kot iz raja | Playboy.si - Zakulisje

Eva Svete kot iz raja | Playboy.si - ZakulisjeOglejte si zakulisne fotografije s fotošuta nove Playboyeve playmatke Eve Svete, ki se je zgodil prejšnji mesec na Hvaru. Če še niste videli video zakulisja, je ogled več kot nujen ;)

Pametno zmanjševanje/povečevanje fotografij

Pametno zmanjševanje/povečevanje fotografijNa strani www.em3r10.com je gregor objavil video na temo "pametnega" zmanjševanja fotk (Content Aware Image Resizing). Ubistvu gre zato, da aplikacija sama, na podlagi algoritma pogrunta "pametno" ..

Naše Punce - Jasmina Imamović

Naše Punce - Jasmina Imamović25-letna mamica je novinarka in model revije Vode in Mi. Ekonomistka, ki urejuje marketing in prodajo ribškega podjetja Racoon. V preteklosti je hodila po modni pisti in govorila na šolskem radiju.

Zelo velika fotografija!

Zelo velika fotografija!Resolucija: 4096 x 1743 Posneta z: RED ONE Tehnologijo http://www.red.com/skin/img/gallery-still/005831.jpg