Sponzorji 


Prijava 
Išči 
RSS sindikacija 

Splošno

Moderatorstvo na forumu o2z2

Moderatorstvo na forumu o2z2Vse študente IAM-a obveščamo, da lahko obvezno prakso na faksu opravite tudi preko o2z2, zavoda za razvoj multimedijev in sicer v obliki moderatorstva na forumu. Vsi zainteresirani študenti ...

Rojstni dan o2z2

Rojstni dan o2z2Na današnji dan leta 2004 je bilo ustanovljeno združenje študentov in inženirjev o2z2, ki se je letos aprila pravno formiralo v o2z2, zavod za razvoj multimedijev. Vse najboljše o2z2 za 4. ...

Anketa - blog, identiteta spola

Za diplomo bi potreboval rešen anketni vprašalnik v vezi z blogi - identiteta spola. Vprašalnik vsebuje 24 vprašanj in vam bo vzel nekaj ...

Študij: Na IAMu odprti dve nove smeri

Študij: Na IAMu odprti dve nove smeriMultimedijski Inštitut in Akademija IAM bo 15. in 16. februarja 2008 v svojih prostorih predstavil nova višješolska programa Multimedijska produkcija in Fotografija. Informativno dan se bo začel .

Kaj pogrešate na portalu o2z2 (prenova portala)?

Kaj pogrešate na portalu o2z2 (prenova portala)?V o2z2 smo se odločili da vas povprašamo kako ste zadovoljni s portalom do sedaj in kaj bi si želeli imeti na portalu v bodoče oz. kaj pogrešate. Ker smo trenutno v pripravi prenove portala bomo

Napolnite svoj iPod s pomočjo čebule

Na tej spletni strani sem videl še drugo uporabno plat čebule. Poleg klasične uporabne vrednosti - bogatenje okusa jedi in jokanje, se da z njo tudi napolnit svoj iPod.

Oče Microsofta, Bill Gates, v povsem drugačni luči

Oče Microsofta, Bill Gates, v povsem drugačni lučiPo ogledu tega videa, se mi je Bill Gates celo malo prikupil. Očitno je, da pred odhodom v penzijo, življenje dojema malo bolj sproščeno. P.S. Še vedno mu pa ne odpustim da so Windowsi takšni ..

Kdo bo sploh še hodil na pogrebe?

Plečnikove žale odslej posnete

Zame je bilo eno večjih presenečenj prejšnjega leta na področju informiranja ljudi zagotovo kot eno prvih v Evropi snemanje pogrebne slovesnosti na Plečnikovih žalah v Ljubljani.

To snemanje in posnetki so kot sem videl že objavljeni na strani ljubljanskih žal: http://www.jh-lj.si/index.php?p=6.

Vesele praznike vam želi o2z2

Vesele praznike vam želi o2z2Še eno leto je naokoli in čas je da se poslovimo od starega leta in zakorakamo v novo leto. V letošnjem letu je bila naša prva skrba, da portal o2z2 deluje nemoteno in čimbolj čisto. Ker pa je .

Vse windows bližnjice

Vse windows bližnjiceZopet sem na spletu naletel na uporabno zadevco, ki pride še kako prav vsakemu Windows uporabniku. Na spodnjem naslovu si lahko ogledate oz. se naučite vse obstoječe windowsove bližnjice.