Sponzorji 


Prijava 
Išči 
RSS sindikacija 

Kalidays '07

Kalidays '07

26. – 29. november / Gospodarsko razstavišče / Ljubljana / Slovenija

Študentsko društvo Kalidej že tretje leto zapored organizira festival oglasnih besedil Kalidays. Festival je v prvi vrsti namenjen mladim tekstopiscem.

V sklopu letošnjega festivala bo potekala tudi tridnevna delavnica s konceptualnim tekstopiscem Martinom Molom in art direktorjem Jos van der Leejem. Cilj delavnice bo pokazati pomembnost sodelovanja v kreativnih timih. Ni namreč velika skrivnost, da v Sloveniji tekstopisci in oblikovalci niso ravno veliki prijatelji. Vendar pa je za višje nivoje kreativnosti in večjo produktivnost, potrebno medsebojno prilagajanje in sodelovanje. Martin in Jos pravita: "Start smart – copy and art!"

Delavnica bo svojevrstna izkušnja tako za tekstopisce, kot za oblikovalce – o tem ni dvoma. Martin in Jos sta kreativni tim že 15 let, zato se bo od njiju v treh dneh dalo naučiti marsikaj novega. Delavnica bo namreč sprejela 40 tekstopiscev in idealno bi bilo, če bi vsak izmed njih imel svoj oblikovalski par. Mladi ustvarjalci bodo sestavljali oglase za realnega naročnika, ki je Kinoteka.

Obisk delavnice bo za oblikovalce brezplačen, kar je poleg neponovljive priložnosti sodelovanja z Martinom in Josom še dodaten razlog za udeležbo. Delavnica bo potekala na Gospodarskem razstavišču, med 26. in 28. novembrom, od 14:30 do 16:30.

Vsi oblikovalci naj se prijavijo čimprej (najkasneje do četrtka, 22. novembra ) tako, da na naslov jurmankarin@gmail.com pošljejo svoje ime in priimek. Delavnica lahko sprejme le do 40 oblikovalcev, zato bomo prijave prejemali v slogu »kdor prvi pride, prvi melje«.


Spletna stran z izvorno novico