Sponzorji 


Prijava 
Išči 
RSS sindikacija 

Adobova Fotografska Orodja

Adobova Fotografska Orodja

a) Photoshop CS3
Program, namenjen za profesionalno obdelavo fotografij, v novi verziji omogoča pametne filtre, hitro selekcijo, orodja za robove, boljše procesiranje surove slike, povezljivost z programom Adobe Bridge, nadgradnja bežiščne točke in nadgradnja 32-bit HDR podpore.

b) Photoshop CS3 Extended
Nadgradnja zgoraj omenjenega programa z dodatkom urejevanja 3D in gibajočih elementov. Namenjen stokovnjakom iz področja videa, filma, multimedije, grafike in internetnega oblikovanja strani, medicine, prav tako pa uporaben v izobraževanju in znanstvenih raziskavah.

c) Photoshop Lightroom
Digitalni fotografski atelje, ki omogoča veliko možnosti korektur beline, ekspozicije, tonov in sivin, barvnih skal in odsevov leč. Tako imajo zdaj fotografi več časa za delo na terenu ali studiu.

č) Photoshop Elements 6
Popravi osnovne napake, organizira vaše fotografije in videoposnetke z slikovnim predogledom, združuje kolekcije z podporo Photomerge™ tehnologije, izdela profesionalne fotoknjige, obdela označene dele fotografije, sestavi večdelne slike panoram,...

d) Photoshop Album Starter Edition
Ekstra zanimiv slidshow...
Program namenjen začetnikom, kateri odpravi osnovne napake in omogoči hitro možnost izmenjave vaših spominov. Fotografije lahko sortirate v koledar.


 

Sorodna vsebina

Photoshop umetniki