Sponzorji 


Prijava 
Išči 
RSS sindikacija 

Photoshop na spletu brezplačen

Priljubljen program za obdelavo fotografij Photoshop je od danes dosegljiv na spletu brezplačno

Ameriški proizvajalec programske opreme Adobe Systems je danes objavil spletno različico svojega programa za obdelavo fotografij Photoshop. Poimenoval jo je Photoshop Express, na voljo je brezplačno, zaenkrat pa je še v javni preizkusni oziroma beta različici.

Photoshop Express, ki se nahaja na tem naslovu, omogoča uporabnikom, da na spletu brezplačno shranijo za do 2 GB fotografij, jih obdelujejo in si jih izmenjujejo, tudi prek spletne storitve Facebook.

Photoshop Express namenjen širšemu krogu uporabnikom

Podjetje s sedežem v San Joseju upa, da bo s to potezo povečalo svojo prepoznavnost v novi generaciji potrošnikov, ki obdelujejo, shranjujejo in si izmenjujejo fotografije prek spleta.

Ob tem v podjetju pravijo, da medtem ko je urejevalnik fotografij Photoshop namenjen predvsem profesionalnim uporabnikom, je Photoshop Express namenjen širšemu krogu uporabnikov. Zato je tudi bolj preprost za uporabo.

Potrebujete le brskalnik in Flash Player 9

Ker gre za na spletu temelječ program, za delovanje ne potrebuje namestitve na uporabnikov računalnik ter se ga lahko uporablja s katerim koli spletnim brskalnikom. Na računalnik mora sicer biti nameščen brezplačen dodatek Adobe Flash Player 9.

Pri vsem tem v podjetju dodajajo, da bodo pri razvoju prihodnjih nadgradenj tega spletnega orodja upoštevali pripombe in predloge uporabnikov, načrtujejo pa tudi plačljivo, zmogljivejšo različico Photoshop Expressa.

Vir: Finance-on.net


Luka, zakon novica, sem se že zlogiral, da pretestiram!!!

Sm tud jz sprobu. Ja tko no za prvo silo je. Če morš res kej malga narest. Drugač pa zakon da je online. Se zgleda obrestuje prevzem macromedie.

Men je dabest že samo zato, k se mi PS ne odpira 100 let, tko kot običajna verzija. Res pa je, da je le-ta verzija še vedno bolj primerna za kake obširnejše projekte...
.
View Luka Terglav's LinkedIn profileView Luka Terglav's profile