Sponzorji 


Prijava 
Išči 
RSS sindikacija 

Kaj pogrešate na portalu o2z2 (prenova portala)?

Kaj pogrešate na portalu o2z2 (prenova portala)?

V o2z2 smo se odločili da vas povprašamo kako ste zadovoljni s portalom do sedaj in kaj bi si želeli imeti na portalu v bodoče oz. kaj pogrešate.

Ker smo trenutno v pripravi prenove portala bomo vaše predloge skrbno preučili in poskušali čimbolj zadovoljiti vaše potrebe.

Naj omenim da ob prenovi portala potekajo dogovori z izobraževalnimi inštitucijami glede izobraževalnih vsebin na portalu. Potekajo pa pogovori tudi s podjetji, ki se nam bodo pridružila v obliki sponzorjev in delodajalcev. V bodočem lahko tako na straneh pričakujete borzo dela, dodatne izobraževalne vsebine in poenostavljen uporabniški vmesnik.


hmm.. le kaj še manjka..

..mal več naše aktivnosti, mogoče.. :D

vi kar naredte dobro prenovitev, čeprav se mi s tem starim portom ne zdi kaj dosti narobe.. mogoče manjka kera malenkost..

drgač pa, kar tako naprej in velik veselja pri delu in prenovi.. mi bomo pol pa mal skritiziral če ne bo tako kot mora bit.. :D

No lepo da vam je delovanje portala všeč, vendar smo ga zaradi dodatnih vsebin, ki jih bomo posredovali, preko portala, primorani prenoviti. Vsak pameten in konkreten predlog, ki ga boste posredovali, bomo sigurno upoštevali pri prenovitvi, zato kar pogumno s predlogi na dan. :)