Sponzorji 


Prijava 
Išči 
RSS sindikacija 

Vesele praznike vam želi o2z2

Vesele praznike vam želi o2z2

Še eno leto je naokoli in čas je da se poslovimo od starega leta in zakorakamo v novo leto. V letošnjem letu je bila naša prva skrba, da portal o2z2 deluje nemoteno in čimbolj čisto.

Ker pa je portal v prvi vrsti namenjen multimedijcem, je mogoče uporabniški vmesnik nekoliko prezapleten za povprečnega uporabnika, zato smo se odločili, da bomo v prihajajočem letu portal nadgradili in dodali nove vsebine.

Povezujemo se tudi z vodilnimi podjetji na področju multimedijev, da bomo na ta način portal še dodatno obogatili in vam na ta način poskušali odpreti vrata do morebitinh delodajalcev.

Poleg del, ki jih bomo objavljali na portalu se pripravljajo tudi težko pričakovani e-vodiči, ki vam bodo pomagali pri vašem multimedijskem izobraževanju.

Upam da ste s portalom zadovoljni, veseli pa bomo tudi vseh predlogov, ki jih imate in mislite da bi kakorkoli pripomogli, k boljši uporabnosti portala. Še enkrat bi se vam radi zahvalili za vašo podporo in vam želimo čimveč brezskrbnih trenutkov v tem prazničem času.

Vesel božič in srečno multimedijsko leto 2008.

ekipa o2z2