Sponzorji 


Prijava 
Išči 
RSS sindikacija 

programiranje

Prvi RubyCamp v Sloveniji

Prvi RubyCamp v SlovenijiVčeraj se je na Inštitutu Jožefa Štefana odvil prvi RubyCamp v Sloveniji. Na njem smo govorili predvsem o konkretnih primerih uporabe različnih vložkov (pluginov), ki nam pridejo prav oz. nam ..

Razvijalska nebesa - brezplačno do lastnega Wiki-ja, Subversion-a (SVN), Trac-a,...

Razvijalska nebesa - brezplačno do lastnega Wiki-ja, Subversion-a (SVN), Trac-a,...Če ste programer, vam tujke kot so SVN, Trac, Wiki... niso tuje. Assembla.com je spletna stran, ki nudi celosten nabor orodij za razvijalce in neomejeno količino prostora. Na strani lahko ustvarite

Izšel je Ruby on Rails 2.0

Izšel je Ruby on Rails 2.0V začetku meseca je izšla nova, težko pričakovana različica priljubljene platforme za razvoj spletnih aplikacij - Ruby on Rails 2.0. Ruby on Rails je zaslovel predvsem zaradi svoje enostavnosti .

Uporabne web aplikacije

Uporabne web aplikacijeNa tej spletni strani je zbranih 15 ful uporabnih web storitev, kot npr. Del.icio.us, Free Password Generator, DLL-files.com, itd.

Floatutorial - koncepti floata - HTML

Floatutorial - koncepti floata - HTMLStran opisuje in prikazuje vse postopke, ki so potrebni za uporabo float-a objektov s pomočjo CSS stilov.

Wikibooks

WikibooksPri iskanju ene knjige sem naletel na stran Wikibooks, stran ponuja brezplačne knjige, ki so lahko v pomoč. Prav tako je možno iskanje po vsebini.

FreelanceSwitch - nasveti za svobodnjake

FreelanceSwitch - nasveti za svobodnjakeFreelanceSwitch je dober vir informacij, novic in člankov za vsakega svobodnjaka (freelancer-ja), tako da, vsi svobodni, pridno klikat ;)

Zaganjanje večih različic Internet Explorerja na enem PCju

Zaganjanje večih različic Internet Explorerja na enem PCjuSpletnim razvijalcem (in morda še ljubiteljem računalniške zgodovine) bo prav prišel spodnji naslov. Paket MultipleIE, ki sem ga zasledil na strani Tredosoft namreč omogoča zaganjanje večih ...

Virtual Host v Apache spletnem strežniku

Virtual Host v Apache spletnem strežnikuSpletni razvojniki ponavadi delajo na več različnih projektih ali pa na več različicah istega projekta. S pomočjo virtualnih gostiteljev v Apache strežniku lahko dosežemo, to da imamo na isti .