Sponzorji 


Prijava 
Išči 
RSS sindikacija 

Mogočni prenosni rekorder ThinkPad W700

Mogočni prenosni rekorder ThinkPad W700

V kratkem bo na prodajne police prišel eden najzmoglivejših prenosnikov podjetja Lenovo in sicer ThinkPad W700. Namenjen bo predvsem zahtevneješim uporabnikom, kot so oblikovalci digitalnih fotografij in tudi akcidenčih tiskovin vseh vrst.
Intelov procesor Core2Extreme s štirimi jedri in takotom 2,53Ghz bo osnovni gradnik prenosnika, medtem ko bo imel kar 12Mb drugonivojskega
pomnilnika, omogoča pa tudi dodajanje DDR3 rama tja do 8 GB, omogoča pa nam tudi vgraditev treh diskov z sprejemom do 320 GB podatkov in v končni fazi nam to omogoča veliko potrebnega pomnilniškega prostora, tja do 1 TB.
Zaslone je 17 palčni, v ločljivosti 1920*1200pik, najnovejša grafična kartica Nvidia Quadro FX pa nam omogoča igranje najkvalitetnejših igric, ter izdelavo tiskovin z najvišjo možno resolucijo.
Zraven krmilne plošče pa lahko imamo ( dokupimo ) vgrajeno grafično tablico, po kateri rišemo s peresom in računalnik spremenimo v mini grafično postajco,imamo pa možnost tudi kalibrirati barve na zaslonu z dokupljenim dodoatkom.
cena je precejšnja: slabih 3000 dolarjev.
Računalnik je za svojo ceno dovolj zmogljiv, vendar mislm da je še malo preveč precenjen, v nekaj letih bodo pomoje cene padle in takrat se ga bo splačalo kupit, drugače pa danes za ta denar dobiš že dva kvalitetna PC-ja.

več na strani:
http://www.mojmikro.si/news/thinkpad_w700