Sponzorji 


Prijava 
Išči 
RSS sindikacija 

Post - Produkcija: AVID (Montaža)

Post - Produkcija: AVID (Montaža)

1. Avid Media Composer
(Mojo SDI, Adrenaline, Adrenaline z Avid Dnxel)

Večnamenski program za zajem materijala, videomontažo in finalizacijo videovsebin. Izboljšana verzija ponuja novosti; podpora za Intel in Mac, DNxHD 36 (novi standard za delo z HD tehnologijo), izboljšana povezljivost avdio in video datotek ScriptSync, novi tipi video datotek – MFX , takojšen zajem materiala formatov Sony XDCAM in Panasonic P2.

2. Avid Xpress
(Pro, Mojo SDI, Studio Toolkit)

Program namenjen profesionalni montaži, neodvisnem filmskem ustvarjanju in študentski nadgradnji. Opremljeno z zmogljivostjo, omogoča DV, SD in HD tehnologije. Novo: podpora Intel in Mac, »miksanje« formatov različnih resolucij, nadgradnja 24p orodij, montaža z večimi kamerami, objava vsebin na spletu z Sorenson Squeeze. Z Mojo SDI je omogočena 1:1 digital in analog I/O, embed in AES/EBU avdio vsebine, dvojna funkcija – snemanje in predvajanje hkrati. Studio Toolkit doda še kompletu DVD authorig z Blu-ray diski in grafična oprema vsebine.
Avid Xpress music VideoAdd to My Profile | More Videos
Videospot editiran z Avid Xpress Pro

3. Avid Liquid
(Pro, Chrome Xe)

Montaža avdio in video vsebin, DVD in posebni efekti. Namenjen SD in HD formatom za osebne računalnike. Močno DVD authornig orodje, finaliziranje večkanalnega zvoka in uporaba raznovrstnih efektov (več kot 1000 v real-time). Zajem z IEEE1394 , dvojna funkcija – montaža in predvajanje, 5+1 »surround-sound miksanje«, ...4. Avid NewsCutter
(XP, Adrenaline)

Orodje za hitro montiranje. Uporablja se predvsem v televizijski in spletni produkciji. »Sveže«: Avid Interpley (program za dostop surovih videovsebin), DV25, DV50, IMX, MPEG Long-GOP, HDV, XDCAM, XDCAM HD, P2, in Avid resolucije na skali od 15:1 do 1:1, in Avid DNXHD vse na istem »timeline«-u! Kreativni dodatki: Avtomatična korekcija barv, FluidMotion efekti, 3D efekti, objekti, grafična orodja in različne pisave. NewsCutter Adrenaline sistemi prav tako integrirajo z Avid Studio Toolkit: Avid 3D, Avid FX, Avid DVD od Sonic-a.