Sponzorji 


Prijava 
Išči 
RSS sindikacija 

o2z2 piknik 1.9.2007

o2z2 piknik 1.9.2007

Zaradi prevelikih obveznosti članov o2z2 v pomladnem času smo se letos odločili da piknik naredimo 1. septembra in tako se bo tudi zgodilo.

Datum: 1.9.2007

Flash back: Galerija slik piknik 05

Flash back: Galerija slik piknik 06

Lokacija: Kleče (malo naprej od končne avtobusne postaje št. 14), na desni strani kjer so tenis igrišča.

Vabljeni: Vabljeni ste vsi - multimedijci po izobrazbi, srcu ali duši. S prikolicami ali brez. Če ti ne utegneš, privošči vsaj boljši polovici nekaj dobre zabave. Pripelji prijatelje, povabi sodelavce...

Potek: Vsi zainterisirani multimedijci lahko na piknik prinesete kratke filme na CD-ju ali USB ključu in jih bomo čez dan vrteli na platnu. Poskrbljeno bo tako za pijačo kot tudi za jedačo po študentskih cenah. Za tiste željne športa bo brezplačno na razpolago tenis igrišče, malo nogometno in košarkaško igrišče ter igrišče za odbojko. Vse rekvizite morate prinesti seboj. Na razpolago bo tudi tuš (notranji in zunanji) s toplo vodo.

Za animiranje bomo poskrbeli predstavniki ekipe o2z2 z različnimi kulturno-umetniškimi aktivnostmi.

Kot dogodek večera pa se nam obeta koncert v živo. Prvič bodo javno nastopili Kid's bill, pred oz. med njimi pa bodo grla ogreli PPT (Poskočni pank trio aka Žrebci). Do zaključka koncerta pa bodo po uspešnih pogovorih pripeljali Tribute 2 love.

Piknik se bo pričel ob 14.uri brez nekega dogovorjena urnika do 20-21ih ko je predviden koncert. Po koncertu bodo na vrsti tradicionalne karaoke, za njimi pa bomo izpod rok spretnega DJ zaslišali vibracije, ki nas bodo popeljale pozno v noč.

Vljudno vabljeni vsi ljubitelji dobre glasbe, lahkega športa, ledene pijače, okusne jedače, kulturnega druženja in seveda čudovite narave.

Se vidimo!!!

Spodaj pa si oglejte kako se pride do piknik placa!

Poglej kdo je že prijavljen: Spisek prijavljenih

Potrdi prijavo z vpisom imena in priimka

Ime in priimek
JO JO!
Ekipa že komaj čaka!

En, dva, tri zame! Dejmo se mal pofočkat da bomo vedli kolk pira je treba nabavit.

Jaz sem 100% pa še kolege zmotiviram.

Koooončno spet ŽUUUR! Jaz in moji dve "prikolici" že komaj čakamo, da vas zopet vse vidimo in da se bomo imeli spet mal fajn!

am ... ja jest tut mislm pridt...no skor 83,12%, a ne...štir, pet šest pa zame pirov!

Kripl loves U all.

oi oi, js tut pridm, sam zarad Kid's bill. Sm jih že na Dunaju, Barceloni pa u Berlinu gledu in so dbest ;)

sm pogledu spisek prjavlenih... dve vesne demšar prideta in en aaaaa... to bo noro!

Ja bomo popravl. Kar se tiče pa vremena na ta dan pa napovedi obetajo večinoma jasno vreme. Tko da nam za enkrat dobr kaže. Aja pa še to. Tisti, k ne mislte vozt dam je fajn da si prnesete šotore oz. prespite v avtih do streznitve. ;)

kul da folk dol s seznama brišete.

ka me skos vn izpisuje...ekola zdej vidm pa cel seznam.

se vidmo.

Evo! Piknik smo uspešno speljal do konca. Razen majhne plohce vmes, ki je požegnala žurko, se je na koncu vse super izšlo. Še enkrat bi se rad zahvalu vsem, ki ste na kakršenkoli način pripomogli pri realizaciji tega dogodka. Hvala!

Do naslednje žurke lep pozdrav!

Slike bodo kmalu na ogled v naši galeriji!!!
Mal napište kako ste se mel!

Jaz sem se mel odlično, vsako leto smo boljši.
Edin muzka k se je rolala ni bla po mojem okusu.

Bendi so bli the best.

Tud men je blo fajn, plac je bil letos 100x boljši, bendi so itaq raztural, edin dež nam je letos mal ponagajal, ampak to nas ni ustavilo pri đuskanju...

Muzka pa tud men ni sedla, j*** ga - 100 ljudi, 100 čudi!