Sponzorji 


Prijava 
Išči 
RSS sindikacija 

o2z2 piknik maj 2008

o2z2 piknik maj 2008

Kaj? o2z2.com piknik
Kdaj? 31.maj 2008
Kje? Kleče, Ljubljana

Tradicionalni piknik o2z2 z gosti in prijatelji je zaradi zanimanja in vedno večje udeležbe prerastel v festival. Letos smo za zabavo določili 31. maj, ponovno v Klečah (pri Savljah v Ljubljani), pri tem pa že zdaj zagotovili povečane zaloge hrane, pijače, predvsem pa glasbenih gostov. Tako bodo letos ob vizualni podpori VJ Tomo-ta nastopili:

Pričetek ob 14.uri. Vstop tradicionalno ostaja prost, poleg naštetega bodo poleg razstave "sfriziranih" (Pimp my Ride) avtomobilov čez dan potekale retro igre (gumitwist, ristanc, zemljo krast,...). Poskrbeli pa smo tudi za najmlajše obiskovalce, saj smo jim ob 16.uri pripravili tekmovanje z avtomobilčki na daljinsko vodenje z nagradami za najboljše. Po koncertu, ki se bo začel ob 21.uri, pa bo za najbolj vztrajne poskrbel DJ z vročimi ritmi vse do jutra.

Pohitite in se prijavite!

Potrdi prijavo z vpisom imena in priimka

Ime in priimekČe te zanima kdo se je že prijavil, lahko pokukaš na spisek prijavljenih.

Galerija

Vtise za vse, ki multimedijske družabne zabave ne poznajo, ali pa bi si radi osvežili spomin (če jih je med zabavo v prejšnjih letih zapustil), predstavljamo v naši galeriji:


Prišlo je do manjše spremembe in sicer bodo namesto predvidene skupine Naleen igrali Angel’s Perfect Dream.

Še vedno pozivamo vse, ki se boste udeležili piknika, da nam (zgolj zaradi lažje organizacije - hrane&pijače) to sporočite. Vpišite se na seznam tukaj oz. na facebooku.

Ful luštn je blo. Vsi, ki ste zamudili vam toplo priporočam da se naslednje leto udeležite o2z2 fest-a '09. Drgač pa še enkrat hvala vsem, ki ste na kakršenkoli način pripomogli pri realizaciji dogodka. Hvala. Vsem obiskovalcem pa nč drucga, kot to da ste dokazal da ga znamo slovenci pošteno žurat, tud če nas je samo cca. 100 kos. Upam da ste bli zadovoljni z dogodkom. Ekipa o2z2 se je trudila na vse pretega da vam zagotovi lepo popoldne in zanimiv večer. Odvilo se je tekmovanje v frnikulanju popularno fičulanju. Vse je po domače ošurio Milan Jovanović a.k.a Bajo, kitarist skupine Kids bill in dokazal da je štepanjska liga še vedno ena močnejših. Odvilo se je tudi tekmovanje v vožnji avtomobilčkov na dalinjsko. Po težkem boju se je na najvišjo stopničko povzpel Goran Babič a.k.a Goba. Zahvala tudi vsem bendom, ki ste pripomogli k bolj prijetnemu vzdušju in dvignili obiskovalce na noge. Mel smo sicer mal težav z elektriko pa je vmes mal lučk na odru zmanjkal, ampak to vse spada na nek domači piknik. Sigurno pa se to ne bo ponovilo naslednje leto ko bomo organizirali še večji dogodek in poskrbeli da ne bo manjkalo prav ničesar. Slike z letošnjega festa si boste lahko v kratkem ogledali v naši galeriji. Bomo pa objavili tudi video, ko bo zmontiran. Lep pozdrav vaša o2z2 ekipa.

Tradicionalni o2z2 fest je tokrat presegel vsa pričakovanja, udeležba enkrat večja od preteklega piknika, pa čevapi pa golaž... njam njam:)Vreme je bilo lepo sončno z prijetnim veterčkom, otroci so imeli svoj šou z avtomobili...

Mi2 so razturil sceno, čestitke tudi Kids Bill in P.P.T-ju.

Kje so slikce Lenart???

Za vse ki še niste sami raziskali galerije, so objavljene fotografije iz o2z2 fest-a '08.

Veliko veselja ob pregledovanju fotografij.

Še mal za oči in ušesa. :)

http://video.google.com/videoplay?docid=8287775405826431474

Pa veliko užitkov. :)