Sponzorji 


Prijava 
Išči 
RSS sindikacija 

Prednovoletni o2z2 party 6.12.2008

Prednovoletni o2z2 party 6.12.2008

Spoznaj multimedijce; režiserje, glasbenike, igralce, tv voditelje, umetnike, programerje, snemalce, montažerje, grafične oblikovalce, spletne oblikovalce, blogerje, fotografe,...

Spoznaj zanimive ljudi...
Pogovarjaj se o zanimivih temah....
...druži se in žuraj...

Vsi se bomo družili in žurali na prednovoletnem večeru multimedijcev, ki se bo zgodil 6.decembra 2008 v baru Popi's, Ptujska ulica 3 (nasproti bežigrajskega stadiona), kjer smo za vas priravili pester animacijski program in srečolov s praktičnimi nagradami.

Ob prijetnih zvokih dobre glasbe v živo (nastop skupine PPT) in sproščenemu pogovoru se bomo zabavali pozno v noč. Zabava se bo pričela ob 20. uri. Seboj prinesite veliko dobre volje in pozitivnih misli. Vstop je brezplačen. Free welcome drink! See ya.

S svojo prisotnostjo boš podprl ta dogodek in tako pomagal pri razvoju slovenske multimedijske scene. Za vso vašo podporo se vam ekipa o2z2 iskreno zahvaljuje in vam želi veliko prijetnih in brezskrbnih trenutkov v tem predprazničnem času.

Ekipa o2z2.com

Lokacija:
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=ptujska+ulica+3&tab=maps&x1=...


Dejmo naši!!!! Prijavite se tudi na Facebook event - o2z2.com novoletni party

Opa. Tole se pa splača pridt.

Zabava je bila nepozabna in uspešna. Ekipa o2z2 se vsem zahvaljuje za obisk in vam želi veliko srečnih trenutkov v tem predprazničnem času. To je bila že 5. tradicionalna prednovoletna zabava o2z2, ki je iz leta v leto vse bolj obiskana. Zahvaljujemo se vsem sponzorjem, kot tudi glasbeni skupini P.P.T aka Žrebci da so pripomogli k prijetnemu vzdušju na zabavi. Hvala! Lahko si ogledate tudi nekaj fotografiji, ki so nastale na zabavi na tem naslovu: http://picasaweb.google.si/lenart.rudel/O2z2PrednovoletniParty1#