Sponzorji 


Prijava 
Išči 
RSS sindikacija 

Prednovoletni o2z2 party 15.12.2007 v klubu Hollywood

Prednovoletni o2z2 party 15.12.2007 v klubu Hollywood

Spoznaj multimedijce; režiserje, glasbenike, igralce, tv voditelje, umetnike, programerje, snemalce, montažerje, grafične oblikovalce, spletne oblikovalce, blogerje, fotografe,...

Spoznaj zanimive ljudi...
Pogovarjaj se o zanimivih temah....
...druži se in žuraj...

Vsi se bomo družili in žurali na prednovoletnem večeru multimedijcev, ki se bo zgodil 15.decembra 2007 v klubu Hollywood na Leskoškovi 12 v Ljubljani, kjer smo za vas priravili pester animacijski program in srečolov s praktičnimi nagradami.

Ob prijetnih zvokih dobre glasbe in sproščenemu pogovoru se bomo zabavali pozno v noč. Zabava se bo pričela ob 20. uri. Seboj prinesite veliko dobre volje in pozitivnih misli. Vstop je brezplačen. Free welcome drink! See ya.

S svojo prisotnostjo boš podprl ta dogodek in tako pomagal pri razvoju slovenske multimedijske scene. Za vso vašo podoro se vam ekipa o2z2 iskreno zahvaljuje in vam želi veliko prijetnih in brezskrbnih trenutkov v tem predprazničnem času.

Ekipa o2z2.com

**************************

O klubu Hollywood
Lokal Hollywood Club se nahaja nasproti vojašnice Staneta Rozmana v bližini BTC-ja in obvoznice. Lokal je odprt od 6:30 do 23:00 ure, v petek in soboto pa do 03:00 zjutraj.
Sprejemamo tudi zaprte družbe in organiziramo privatne zabave.
Lokal je v 2 nadstropjih, tako da nudi dva različna ambienta, zato vam pri nas sigurno ne bo dolgčas. Veselimo se vaše družbe in smo odprti za vse generacije.
GSM: +386 (0)41 500 503
inkooo_111@hotmail.com


Kva je zdej folk, dejte kej komentarje napisat.
Boste prišli, nagrad bo ogromno, samo poglejte si naše sponzorje.

kašne so pa kej nagrade :D:D

Nagrade so nam podarili sponzorji, ki so prikazani v zgornji pasici in so ZELO privlačne. Sama vsebina darilnih paketov naj bo zaenkrat še skrivnost, naj povem le to, da bo tudi cena srečke zelo ugodna, zato se splača priti zgodaj, dokler bodo le-te še na voljo.

Dejte se mal pofočkat tisti, ki boste 100% prišli, da malo vidimo koliko nas bo.

LpL

ja jz bom pršu na party tko da mene štejte ;)

Aja, prej sem pozabu oment, da tisti, ki se prvi pofočka, mora dat ekipi o2z2.com za rundo...
...ups, glej no glej, @Ado88 jaz pijem Absinth... :)

Kaj ste se zdaj vsi prestrašili, al kva - saj sem napisal, da SAMO TA PRVI PLAČA RUNDO... :)

Jest pridem. Rund si bom pa več privoščil :)

I'll be there.
Me and two schoolfriends.
See you ; )

Bajdvej, kje je pa seznam nagrad?!?!

No party smo prežvel, nagrade smo potalal. Blo je luštn. Slike bodo v kratkem v naši galeriji.

Peli, tvojo nagrado /ruzak/ sem iz varnostnih razlogov vzel jaz... Dobiš ob prvi priliki.

LpL

EVO, KONČNO..

žur je bil zaradi vremenskih razmer malo bolj skromno obiskan, ampak ni panike, glavno da smo se spet mal vidli in kksno rekli...

aja, jz sm investirou u srečko... a je kksna nagrada zame (mogocce luka ve?)

Ojla Jože, tudi si med srečneži, ki jih je obdaril o2z2. Tvojo nagrado sem vzel jaz, kot sva se dogovorila in ti jo izročim ob prvi priliki. Ko boš imel kaj časa, me prosim pokliči, da se zmeniva in dobiva na kaki pijački.

Sicer pa res škoda, da je ravno v soboto ponekod ful snežilo in da marsikdo ni prišel, ker se je zbal, da bo mogoče kje obtičal... Poleg tega je menda veliko folka svojo udeležbo že prej obljubilo komu drugemu, saj se žuri v decembru vrstijo en za drugim.

No ja, važno je, da smo se imeli mi luštno! :)

ma sm kr cutu, da moja srečka zadene... Hvala luka ker še nisi prodal moje nagrade in z izkupičkom pobegnil nekam u tople kraje,,, se ti javim..