Sponzorji 


Prijava 
Išči 
RSS sindikacija 

Mojvideo.com - slovenski YouTube klon

No, čisto pravi klon ne, ker ima YouTube boljši logo, boljšo oblikovno rešitev in predvsem ata Gugla za sabo, ampak se očitno tudi na Mojvideo.com nekaj dogaja.


Spletna stran z izvorno novico

Če bodo nadaljevali po zgledu velikih in uspešnih, potem kapo dol. Če pa bodo začeli preveč komercializirati zadevo, potem pa tako vemo da dolgo ne bo trajalo.

Sam osebno ne vem zakaj bi uporabljal slovenski servis, če je YouTube ziher bolj na nivoju, samo zaradi lokal patriotizma, I don't think so ... ampak ljudstvo pa lahko pade na take lokalpatriotske fore ...

Tipični slovenci ... kaj ne privoščite nekomu, ki je vložil veliko časa v spletno stran, da tudi ima kaj od nje in mu rajši zaželite malo sreče?

Jaz jim želim veliko sreče in gotovo Davorin tudi. Je pa res, da kopiranje "velikih", brez dodatnega truda, brez neke sveže ideje, ni nekaj kar jaz podpiram. Potem dejansko raje uporabljam YouTube oz. podobne, že razvite servise, ker jim pač bolj zaupam.

Kot sem rekel - kapo dol, če bodo nadaljevali v pravi smeri.

@Pika1 ... ne, da ne privoščimo, ampak samo povemo. Če je nekaj, kar je bilo ukradeno iz tujega zeljnika in je kopija slabša od originala, potem je to jajc. Trud gore dole, ... če avtorji niso samokritični kar se avtorstva, originalnosti in ideje tiče, potem, jebiga.

Če pa madrfakrji nardijo boljši servis kot YouTube, potem pa bom(o) sigurno prvi, ki bodo rekl tisti znani K-k-k-atančev stavek ;)

Eh,.. oglejte si http://clips.si, nov portal tipa youtube se rojeva.

Mimogrede ... iščemo programerja za omenjeno stran
Več tukaj:

http://www.mojvideo.com/job.php